Sjögatan 6

Karlstad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sjögatan 6, Karlstad


Hyra:

2700 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

123 m2


Beskrivning

Ledigt boende till låg månadskostnad
Nu kan du bo superbilligt!

Har en stor villa i Skattkärr och har gjort iordning större delen av våran bottenvåning med separat entré för uthyrning. Bottenvåningen har även eget kök, tvättstuga, badrum och en extra toalett. Där finns nu lediga rum för 1-3 personer. Din månadskostnad sätter vi utifrån hur många och hur stora rum du behöver för att kunna bosätta dig här. Från 2700 kr/månad för det minsta, och då ingår möblering om så önskas, uppvärmning, fri vatten och elförbrukning. Även städredskap och förbrukningsvaror såsom damsugarpåsar, plastpåsar, rengöringsmedel, diskmaskinstabletter, kaffefilter, trasor, bakplåtspapper, toapapper mm. finns på plats och är fritt att använda. Då allt detta är inräknat i den redan låga boendekostnaden så finns för dig som kan tänka dig att bo kollektivt nu därför en möjlighet att spara massor av pengar som du istället kan lägga på roligare saker än nån svindyr hyra mitt i stan. Naturligtvis har du även tillgång till spis, ugn, micro, porslin, strykjärn, kaffebryggare, kyl, en stor frysbox och en lättanvänd diskmaskin. Förråd finns om du redan äger sådant.

Stor tomt med närhet till badplats i vänern och goda motionsmöjligheter. Busshållsplats, bibliotek, nyrenoverad Coop butik, gym, tandläkare, båthamn och pizzeria mm. finns på gångavstånd. Cykelavstånd och bra bussförbindelser till Karlstads Universitet och Välsvikens handelsområde med butiker som Kvantum, Jula, Elgiganten Megastore, Stadium outlet och XXL. Ca 12 km in till Karlstads Centrum, vilket tar 20 minuter med direktbussarna. Linjerna heter 501, 511 och 560. Sista bussen hem avgår 00.40 på vardagar. Nattbussar på helgerna. På gården finns en härlig grillplats och möjlighet till att spela fotboll, badminton, pingis, krocket, kubb eller Volleyboll.

Tveka inte på att höra av dig om du är nyfiken på ett nytt, billigare, miljövänligare och mer socialt sätt att bo på. Ditt nya hem har nämligen 3-glasfönster, tjocka ytterväggar och bergvärme för miljövänligaste och mest ekonomiska uppvärmning. Fiberanslutning finns till Karlstad Stadsnät.

Vi tycker det vore jättekul att ha dig här och få möjlighet att fylla ut de rum som idag står tomma och inte nyttjas till något. Så oavsett om du tänker dig detta som en trevlig boendeform som skulle kunna passa dig långsikigt, eller bara behöver hjälp kortsiktigt i väntan på något eget under en bostadskris, så är du hjärtligt välkommen att höra av dig!

Mer info och fler bilder finner du på :
www.sjögatan6.se

Tillträde kan ske omgående om allt känns rätt och du åtar dig ingen uppsägningstid hos oss.

Välkommen ut på en visning!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad