Sommargatan

Karlstad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sommargatan, Karlstad


Antal rum:

1 RoK

Boyta:

23 m2


Beskrivning

Praktisk etta i Karlstad uthyres i sommar
Praktisk etta i Karlstad uthyres över sommaren.

Hej! Ska du jobba i Karlstad över sommaren eller av någon annan anledning behöver boende i Karlstad? Då har du hittat rätt. Jag hyr ut min praktiska etta belägen precis i anslutning till universitetet. Bara ett stenkast bort ligger E18 vilket gör att du lätt tar dig till och från universitetsområdet och centrum.

Jag hyr ut lägenheten möblerad där jag låter soffa, säng, skrivbord och nödvändiga husgeråd stanna kvar. Lägenheten ligger alltså inte på Campusområdet utan i de relativt nybyggda höghusen på Sommargatan som ligger 50 meter från universitetet. Här har du tillgång till tvättstuga och ett källarförråd om så önskas. Precis utanför huset finns parkering för endast 1kr/timmen samt cykelställ. Lägenheten är ca 23 kvm med stort badrum och en köksdel i hallen som har stora och praktiska ytor tillsammans med kyl, frys, spis, ugn och stora förvaringsutrymmen. Jag lämnar även kvar en dammsugare.

I hyran ingår snabbt trådlöst bredband (100/10Mbit/s) med tillhörande WIFI-router, värme och vatten.

Du som hyr är rökfri, har inga husdjur och är skötsam utan betalningsanmärkningar samt har en stabil ekonomisk situation. Jag kommer kontrollera dessa delar då jag önskar en problemfri och smidig uthyrning. Tidigast inflytt är runt 8 juni och utflyttning sker i slutet av augusti efter överenskommelse. Hela hyran skall förskottsbetalas innan nyckel lämnas över.

Är du intresserad? Slå mig en signal så pratar vi vidare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad