Valserud 517

Karlstad
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Valserud 517, Karlstad

Hyra:

6500 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Hus med vackert läge på Lyckoberget
Det perfekta boendet för dig som trivs med lugnet på landet och närheten till skog och natur. Huset har 6 RoK på ca 110kvm. På den drygt 6000kvm stora tomten finner du en mindre ladugård i fint skick, ett mindre garage, ett vackert lusthus, en lekstuga och en stuga som passar till förråd. Trädgården besår av en stor gräsmatteyta, klippor och en liten skogsdunge. Här finns 7 äppelträd, 2 päronträd, 1 plommonträd, svartvinbärsbuskar och blomsterprakt. Utsikt över Borssjön.

Det är 6,5km in till Molkoms centrum där du finner mataffär, bensinstation, vårdcentral, apotek, skola, förskola, butiker och några matställen. In till Karlstad är det knappt 4 mil.

Huset är till salu och kommer under hyresperioden att genomgå viss renovering, bl.a. panelbyte på utsidan huvudbyggnaden.

Huset står redo för uthyrning, så snabbt tillträde är möjligt. Huset hyrs ut fram till nästa sommar, med möjlighet till ev förlängning.

Hyra 6.500kr/mån. I detta ingår husförsäkring, sophämtning och slamtömning. El och uppvärmning ingår ej. Huset värms upp med Bergvärme. En månadshyra i deposition.

Jag söker en händig, skötsam hyresgäst med stadig ekonomi och som kan ta väl hand om hus och trädgård. Kreditupplysning önskas. Finns referenter från tidigare boende så tar jag gärna dessa.

Svar önskas via mail där du kan lämna en kort beskrivning av dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad