Västra Kanalgatan 11

Karlstad
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Kanalgatan 11, Karlstad


Hyra:

8000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

66 m2


Beskrivning

Central 2:a i toppskick
Nu ges möjligheten att hyra min lägenhet som ligger på en utav Karlstads absolut bästa adresser. Jag kommer under sommaren, närmare bestämt från den 10 juni till den 31 augusti, att jobba på annan ort och vill därför hyra ut min lägenhet till dig som lämpar sig som hyresgäst. Hyrestiden gäller alltså mellan den 9 juni och den 31 augusti.

Lägenhetens 66 kvm är fördelade på två rum och kök och är praktiskt planerad. Boendet ligger på Västra Kanalgatan vilket gör att du bor väldigt centralt. För att ta sig centrum behöver du inte ens ta cykeln, lägenheten ligger med endast 1-2 minuters gångavstånd från stora torget som är stadskärnan i Karlstad.

Stora ytor, praktiskt kök och tillgång till egen tvättmaskin samt tvättställ i lägenheten gör att du slipper tänka på något. Allt som du kan tänkas behöva finns att tillgå vilket gör att boendet lämpar sig för dig som letar efter smidighet och bekvämlighet. Utöver detta finns även en stor inglasad balkong som ger soltimmar under förmiddagarna.

Du som hyr av mig kommer få använda lägenheten som den är just nu. Jag kommer lämna kvar alla möbler och ger dessutom hyresgästen möjlighet att använda det befintliga bohaget inklusive köksartiklar. Stor soffa, TV med ljudanläggning, stor dubbelsäng, fräscha vitvaror, stora förvaringsutrymmen och lösören som lämnas kvar tillåts att användas under hyresperioden. Internetuppkoppling ingår i hyran! (100/100mbit)

Söker rökfri, skötsam person med stabil ekonomi.

Känns detta intressant? Hör av dig så pratar vi mer.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Karlstad