Barsebäcksvägen 55

Kävlinge
Lägenhet: 7 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Barsebäcksvägen 55, Kävlinge


Hyra:

10000 kr

Antal rum:

7 RoK

Boyta:

219 m2


Beskrivning

Familjevilla nära hav och stad
Hej!
Eftersom vi ska flytta utomlands kommer vi att hyra ut vår bostad under sommaren 2016 till juni 2017.

Villan är på 1 1/2 plan med källare och är delvis renoverad. Översta våningen består av två sovrum och ett TV-rum (allt renoverat 2014), nedervåningen består av två sovrum, kök och vardagsrum i öppen planlösning samt toalett med dusch och bad (allt renoverat 2014-2015) samt källare med stort sovrum (gillestuga), samt toa, dusch och bastu, tvättstuga och en källaringång. Det finns en stor trädgård på ca 1000 m2 med uteplats i söder. Biluppställningsplats för två bilar.

Villan uthyres möblerad.

Löddeköpinge är ett samhälle med blandad bebyggelse, många skolor och förskolor samt närhet till skog och hav, utöver detta finns en nybyggd shoppinggalleria och många stora byggvaruhus m.m Bostaden ligger ca 5 min från E6 med ca 15 min till Malmö, ca 10 min till Lund och ca 20 min till Helsingborg så pendlingsmöjligheterna är goda.

Vår/våra hyresgäster ska ha en ordnad ekonomi med fast inkomst och inga betalningsanmärkningar. Vidare tillåts inte djur eller rökning då vi är allergiska. Goda referenser erfodras. Hyresgästen ordnar egen försäkring för bostaden.

Kallhyran är på 10 000 kr/mån , Kabel-TV via fiber med 100 bit ingår. Vatten och avlopp ingår (vid normal konsumtion). För kännedom är uppvärmningskostnader ca 3000 kr/månad för en stor familj.

Hyresgästen ordnar själv försäkring för bostaden.

Vi önskar tre månadshyror i deposition. 3 månaders ömsesidig uppsägningstid. Önskvärd uthyrningsperiod är ca 1 augusti 2016 till ca 31 maj 2017.

Vid intresse: skriv ett mail om vem ni är och varför ni vill hyra. Fler bilder kan skickas vid önskemål annars är det bäst att komma för en visning.

Vi hyr ut vårt älskade hem och hoppas på att få en hyresgäst som uppskattar och tar hand om vårt hem!

Med vänlig hälsning Emma & Jonny

Uthyres möblerad

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kävlinge