Litorinavägen 22B

Kävlinge
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Litorinavägen 22B, Kävlinge


Hyra:

18400 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

129 m2


Beskrivning

Löddeköpinge - 4 rok - Tillsv - 20 700 kr/mån
Uthyrningsperiod: 2016-09-01 - tillsvidare

Fullt möblerat hus på Barsebäcks golfbana!
Med närhet till Järavallens friluftsområde och nyrenoverade Center Syd med alla dess butiker. Löddeköpinge Centrum ligger ytterligare några minuter bort och inte att förglömma Barsebäcks Saltsjöbad på cykelavstånd.
129 väldisponerade kvadratmeter på två plan hyrs ut i minst ett år med möjlighet till förlängning och/eller köp.

Bottenvåningen med öppen planlösning består av vardagsrum, matplats, kök och badrum med fönster och dusch.
Ett rum som rymmer en dubbelsäng och en rejäl garderobs/för-varingsenhet och en fullt utrustad tvättstuga finns också på bottenplanet.
Från vardagsrumsdelen finns en utgång till generös markisförsedd terass. Weber gasolgrill modell stor med fyra brännare ingår i hyran.

På övervåningen finns badrum med badkar, fönster och bastu. Ett stort genomgående arbetsrum och ett sovrum med klädkammare.
Liten välskött trädgård. Härlig plats för frukost ute på framsidan och på baksidans terass kan man njuta av eftermiddagssolen och härliga middagar i glada vänners lag.

I hyran ingår bredband, vatten och sophämtning. Annan förbrukning som t.ex. el och TV betalas av hyresgästen. Larm inklusive övervakningskamera och smartlås finns också. Vinkyl som rymmer 60 flaskor. Huset värms med värmeväxlare.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kävlinge