Schottis Vägen 5

Kävlinge
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Schottis Vägen 5, Kävlinge


Hyra:

14900 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

180 m2


Beskrivning

Representativ villa i Furulund
Uthyres: Möblerad representativ villa i Furulund

Stor 1 1/2-plan villa ( BOA 180+ BIA 60) 6 rum och kök varav 4 sovrum, 2 badrum, vinterträdgård, tvättstuga, klädkammare, garage, verkstad och kallförråd.
Ritad av arkitekt Lena Ahlfors, uppförd 2008 i sten. Stora sällskapsytor då entrè, kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Inbjudande kök med köksö och matplats för många gäster.

Föräldrasovrum med klädkammare, badrum och egen utgång till trädäcket med lummig pergola, svårslaget!

Vinterträdgård med matplats och soffgrupp för de speciella middagarna eller myskvällar med nära och kära.

Naturmaterial som ek, sten och lärk ger ett mysigt och harmoniskt hus. Sober färgsättning ger en lugn och skön känsla. Innerväggarna är även de av sten och putsade vilket ger bra akustik och sprider värme.

Mer info
För bilder och mer information se vår blogg: villapicea.blogspot.com

Jordvärme bidrar till låga driftskostnader. IHC styrsystem ger ett intelligent hem med full frihet. Multirums-stereo med infällda högtalare i 7 rum samt pekskärm för att styra servern ger en cool high-tech känsla.

Övrigt
Stort kallförråd och garage integrerat med huset. I anslutning till garaget finns en fullt utrustad snickarverkstad. Skjutdörrsgarderober i entreè och tvättstuga.

Tomt
Vacker, uppvuxen stor tomt (1100) Trådgården är i etagè med många blommor och växter, samt lite godsaker att skörda för barnen.
Stort trädäck löper runt huset för att ta tillvara på solen hela dagen.På trädäcket finns även en lummig pergola som ger en helt fantastisk matplats.

Direkta omgivningen
Villan är placerad på en lugn återvändsgata, överblickningsbar lekplats från köket.
Trevliga grannar ingår.

Villkor
Fullt möblerad, uthyres från oktober 2016.
14900kr/ månad exklusive el och övrig drift. Försäkring ingår.
Deposition och löptid enligt överenskommelse.

Furulund
Furulund-den perfekta kombinationen av lugnet på landet och närhet till staden, med allt den moderna människan kan önska sig på armslängds avstånd. Här finns skola, dagis, matbutik, cafè, restauranger och idrottsföreningar. Många vackra promenad stråk direkt inpå knuten.
Furulund har goda kommunikationer till både Lund och Malmö. Pågatågstationen finns i Kävlinge som du når med buss eller en trevlig cykeltur på 10 min längs med ån.
Närhet till fina stränder, golfbanor av högsta klass( bl.a Barsebäck PGA) samt pittoreska samhällen nås under kvarten med bil. Med bil är ni i Lund på 12 min och i Malmö på 20 min. Helsingborg nås på 35 min. Furulund ligger i Kävlinge kommun som har Sveriges näst lägsta kommunalskatt.

Villa Picea
Schottisvägen 5
244 66 Furulund

Tel: +1 408 896 6821 ( Jenny Robertsson, CA, USA, 9h efter Sverige)
+1 408 477 0085 ( Per-Ola Robertsson, CA, USA)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kävlinge