Västra Långgatan

Kävlinge
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Långgatan, Kävlinge
Hyrdes ut: 2021-07-15
Hyra:

9467 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2

Våningsplan:

4

Hyresvärdens beskrivning

Vill du bli en del av Kävlinges nya spännande stadsdel med känsla av storstadsnära småstadsliv?

Här skapas en attraktiv stadsdel med unika kvaliteter, nya mötesplatser och aktiviteter för alla. Badhuset vid namn Harjagersbadet är bara ett av de större aktivitetscentren som kommer att ta form på området.

Närhet till tågstation med goda pendlingsmöjligheter till större städer så som Lund, Malmö och Helsingborg. Promenadavstånd till natursköna Kävlingeån eller varför inte en golfrunda på någon av golfbanorna i kommunen.

Observera att lägenheten hyrs ut på ritning. För att bilda dig en uppfattning om lägenhetens utformning, se planlösning bland bilder. Du kan söka max 10 lägenheter i projektet samtidigt.

Inspirationsbilderna är generella bilder för att visa materialval.

Om inredningen
I lägenheterna finns mycket ljusinsläpp ifrån de varierande storlekarna på fönstren. Här möts du av genomgående vitmålade släta väggar.

I hallen ligger grått klinkergolv innanför entrédörren som sedan bryter av och fortsätter med ekparkettgolv ut i samtliga rum.

Badrummen är helkaklade i vitt matt kakel på vägg med kontrastmarkering bakom WC-stol i mörkgrått. Klinkergolv i ljusare grått. Här finns duschdörrar i glas, handfat med kommod, spegel med belysning och klädkrokar.

Köket är ifrån HTH och har vita släta köksluckor med krom-beslag och bänkskåp med utdragslådor. Mörkgrå bänkskiva i laminat med kant av stål och en rostfri del. Köksinredning har fullhöjd upp i tak. Vitvarorna i köket är ifrån Electrolux och är vita. Spis med glaskeramikhäll och inbyggd spiskåpa.

ANNONSEN AVSER LÄGENHET 451.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kävlinge

Rapportera fel