Hjälmarödsvägen

Kivik
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hjälmarödsvägen, Kivik
Hyrdes ut: 2022-04-28
RumAntal rum:

4 RoK

BoytaBoyta:

55 m2

Beskrivning

Sensommaren är en härlig tid på Österlen. Det lilla 1800-talshuset utanför Kivik - på unikt och ostört havsnära läge i underbar natur - är ledigt tre veckor denna tid då havet är uppvärmt och turistskarorna glesnat. Vecka 38 är sommarens finalvecka då Äppelmarknaden i Kivik går av stapeln.
Beskrivning av huset: Där grusvägen mellan äppelodlingar och betesmarker tar slut ligger huset med ett annat fritidshus som enda granne. Det är 2-3 km till Vitemöllas vita sandstrand. På cykelavstånd ligger Brösarps backar, Ravlundafältet, underbara Haväng, nationalparken Stenshuvud, Knäbäckshusen och byn Rörum med Mandelmanns trädgårdar. I Kivik, 3 km bort, finns affärer, restauranger, konsthall, gallerier, distriktssköterska och biograf.
Trots närheten är man ostörd och kan njuta av stillheten och fågelsången.
Huset är litet och hemtrevligt, enkelt men funktionellt och välutrustat. Det har de senaste åren varsamt renoverats med den gamla charmen i behåll. På bottenvåningen finns vardagsrum med teve, dvd, braskamin, soffgrupp och matplats. Här finns kök, separat duschrum, farstu med mini-wc och tvättmaskin samt ett tvåbädds-sovrum med kamin och egen toalett. En brant trappa leder upp till vindsvåningen där det finns två sovrum med vardera två bäddar. Liten trädgård samt bakgård med kullersten.
Fakta:
6 bäddar
Uppvärmning: Luftvärmepump. Vedeldade kaminer i två sovrum. Braskamin i vardagsrummet.
Två wc. Separat dusch.
Bänkdiskmaskin. Mikro, spis/ugn.
Tvättmaskin.
Teve, dvd.
Cyklar till utlåning.
Grill.
Wi-fi

Hör gärna av er för mer information. Jag nås lättast via mail.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kivik

Rapportera fel