Centralvägen 38

Knivsta
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Centralvägen 38, Knivsta


Hyra:

6400 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

32 m2


Beskrivning

Modern och fräsch lägenhet
Jag ska studera i Stockholm och tänkte därför hyra ut min lägenhet som ligger centralt i Knivsta till någon trygg och lugn person alternativ ett par.

Från lägenheten är det gångavstånd (dvs 2 min) till Knivsta station, och på tio minuter är man framme i Uppsala, och åtta minuter till Arlanda med pendeltåget. Lägenheten ligger mittemellan Ica och Willys så det är gångavstånd till mataffären. Lägenheten är nyproducerad och är ren och fräsch. Det är en modern etta, med både vardagsrum och kök. Det finns ett inbyggt uppfällbart sängskåp, och på nolltid har man ett sovrum när man önskar det. Det gör att man sparar mycket plats, som man egentligen behöver bara på nätterna.

Hyran är på 6400 kr plus el. I hyran ingår internet, värme, vatten och tv-kanaler. Eftersom det är en bostadsrätt vill jag att det ska vara välskött i lägenheten. Lägenheten kommer att hyras ut omöblerad och är tillgängligt för inflyttning 1 september. Jag kommer att ta en deposition på 15000 kr. Vi skriver avtal så att du kan få tillbaka din deposition vid utflyttning, om lägenhet är i samma skick som när du får den. Uppsägningstid är två månader. Ett krav är att du måste ha hemförsäkring när du bor här. Och det ska vara djur- och rökfritt. Vi skriver kontrakt ett år, men eftersom jag ska plugga i Stockholm längre så finns det goda chanser till förlängning av kontraktet.

Det går bra att komma förbi och titta på lägenheten om så önskas. Om du kan återkomma med referenser, arbetsintyg eller studieintyg, är du välkommen att titta på lägenheten. Om du har frågor går det bra att mejla mig eller skicka sms.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Knivsta