Gästgivarvägen 1E

Knivsta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gästgivarvägen 1E, Knivsta


Hyra:

7700 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2


Beskrivning

Stor 2a uthyres i centrala Knivsta
Bostaden
Stor tvåa om 58 kvm i centrala Knivsta på Gästgivarvägen uthyres med andrahandskontrakt till skötsam person HT16-VT17. Förlängning till och med VT18 är möjlig. Stort kök och bra planlösning. Den stora inglasade balkongen erbjuder ett extra rum under sommarhalvåret. Lägenheten hyrs ut omöblerad om inte annat överenskommits.

Området
Du går i rask takt till perrongen på tre-fyra minuter. Du har två stora mataffärer, ett par apotek, ett systembolag och flera restauranger på gångavstånd. I omedelbar närhet finns minimarket och träningslokal.

Kommunikationer
SJ-tåg eller SL-tåg går till Stockholm, Arlanda och Uppsala flera gånger i timmen i rusningstrafik. Bussarna har ca 40 avgångar per dag till/från Uppsala och 30 avgångar till/från Arlanda med Upplands Lokaltrafik. Restid till Uppsala City med tåg; 10 minuter. Restid till Arlanda med tåg; 7 minuter. Restid till Stockholm City med tåg; 30 minuter

Natur och fritid
Knivsta kommun har en härlig natur med sjöar, skogar och ett rikt jordbrukslandskap. Inne i tätorten Knivsta finns stränder, skogsområden och ängs- och hagmarker nära centrum. Det tar mindre än 10 minuter att promenera till stranden i sjön Walloxen.

Om dig som önskar hyra:
Du ska ha ordnad ekonomi, vara rök- och djurfri samt ha bra referenser

Fler bilder finns.
Inflyttning vid överenskommelse.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Knivsta