Gästgivarvägen

Knivsta
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Gästgivarvägen, Knivsta
Hyrdes ut: 2022-07-25
HyraHyra:

12000 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

58 m2

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa tvåa med egen ingång i markplan och en fantastik uteplats i populära Brf Gärdet i Knivsta! Bo med trädgårdkänsla men med bekvämligheten av att bo i lägenhet! Här bor ni bekvämt med gångavstånd till gym, mataffärer och allmänna kommunikationer i en stabil förening med låg månadsavgift.

Lägenheten har genomgående parkettgolv och vitmålade väggar, vardagsrummet som rymmer både soffa och arbetsplats har stora fönsterpartier mot syd. Den öppna planlösningen mot det modernt inredda köket rymmer matplats för 4-6 personer. Sovrummet nås från vardagsrummet via en diskret skjutdörr, här får ni plats med både dubbelsäng och garderober. Från den praktiska hallen med golvvärme och skjutdörrsgarderober når ni badrummet med stilrent kakel och klinker, golvvärme och garderober. Den soliga altanen som hör till lägenheten och ligger skyddat och avskilt. Här skapas känslan av att ha en egen liten trädgård!

Här bor du i ett lugnt område och på bekvämt avstånd når du livsmedelsbutiker, restauranger, butiker och kommunikationer. Idrottsanläggning för idrott och kultur med idrottshallar, ishall, padelbanor, restaurang och en scenkonstlokal där det ges konserter finns som närmsta granne. Även Hälsohuset som erbjuder gym, bad och gruppträning för alla åldrar. En kort promenad tar dig till tågstationen med goda allmänna kommunikationer.
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Knivsta

Rapportera fel