Åsgränd 3

Köping
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Åsgränd 3, Köping


Hyra:

2990 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

37 m2


Beskrivning

Charmig etta perfekt för pendlare
HYR MIN LÄGENHET!

I vår flyttar jag till Örebro över vårterminen. Därför kommer jag hyra ut min charmiga etta mellan mitten/slutet på januari till juni 2016.

Hyran ligger just nu på 2990 och sen tillkommer el och internet (som brukar bli runt 500 kronor/månad).

Lite om lägenheten: Alltså en etta (bostadsrätt) på 36,5 kvadrat på Åsgränd 3 i mysigt 30-tals hus. Bara minuter från centrum och tågstationen. PERFEKT för pendlare (du är i Västerås på 15 minuter med tåget).
Lägenheten är ljus och fräsch i äldre stil med höga fönster och trevlig innergård. Fräscht kök och badrum. Jag sitter själv med i föreningens styrelse.

Kommunikationer: 15 minuter med tåg till Västerås och 40 minuter till Örebro. Med bil tar du dig enkelt till Arboga, Kungsör och Eskilstuna, så även med Västmanlands lokaltrafik.

Bra att veta: Gratis parkering finns. Lägenheten kommer hyras ut delvis möblerad. Två stora garderober finns i lägenheten där det finns gott om förvaringsutrymme. Givetvis kommer alla personliga prylar plockas ner. Även porslin och husgeråd.

Du som hyr: Eftersom det är en bostadsrätt är jag mån om att hyra ut till en lugn och skötsam person. Hyrs ej ut till rökare, husdjur kan diskuteras.

Vid intresse, tveka inte att höra av dig och berätta lite om dig själv (såsom ålder, sysselsättning, fritidsintressen, gärna referenser)!

Jag nås via mail, bilder finns!

Allt gott!

// Sara

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Köping