Nygatan

Kramfors
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Nygatan, Kramfors


Antal rum:

4 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Fin villa i centrala Kramfors
Mycket fint boende på 83 kvm i centrala Kramfors
Hus inrymmer Kök, vardagsrum, badrum samt tre egna sovrum. Centralt läge i Kramfors och nära till affär skola och barnomsorg. Denna 1,5 plans villa har källare med förråd, tvätt och matkällare

Upplåtes med fördel under längre tid för året runt uthyrning, med tillsvidare eller ett-års eller fler. års kontrakt, Fast period eller löpande. Kontraktsform och längd samt inflyttningsdatum enligt överenskommelse utefter vad som passar dig.

Intresseanmälan görs via mejl. Berätta lite om dig själv och önskemål om hyresperiod och inflyttningsdatum så återkommer jag för att bjuda in till en visning.
Sedvanlig kreditupplysning tillämpas, fast inkomst är en fördel, (om inte kan det bli aktuellt med extra deposition) betalnings anmärkningar en nackdel (Här kräver jag borgenär utan anmärkning). (Jag lägger störst vikt vid förmågan och viljan att ta hand om huset och trädgården, Jag har själv inte möjlighet att åka långvägas om något skulle gå sönder, och ser gärna att man ser och sköter om huset som om man ägde det.
Husdjur är inget problem förutsatt att man tar väl hand om dem. Ingen rökning inomhus.
Tillgänglig från 14 juni 2016.
Hyra diskuteras (bland annat beroende på avtalslängd)

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kramfors