Rosenbäcksvägen 8

Kramfors
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Rosenbäcksvägen 8, Kramfors


Hyra:

6000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

108 m2


Beskrivning

Hus uthyres Väja/dynäs
Vill hyra ut mitt hus i Kramfors (dynäs väja) pga utlandsflytt. Kallhyra 6000 kronor. Huset har bergvärme och därmed låga driftkostnader. Man kan även påverka driftkostnaderna själv genom att exempelvis elda i kaminen som finns i huset. Uppvärmt dubbelgarage, stor bakgård och fantastisk altan under tak. Det finns 3 stycken sovrum i huset. 108 kvadrat, källaren är ej inräknad

Ett stort vardagsrum, kök, hall och trapprum. På nederplan finns en liten toalett och även ett rum som fungerar utmärkt till förvaring. Hallen har golvvärme. På övre plan finns det ett kontor som användes av tidigare ägare som filmrum, vacker utsikt. Det större sovrummet har även en walk in closet. Det finns även ett större badrum på övervåningen med dusch. Alla sovrummen ligger på övervåningen.

Därefter så finns det även en källare i huset. Man kan gå inifrån ned till källaren och det finns plats för mängder med förvaring i källaren. Källaren är inte inredd och tvättstugan ligger nere i källaren. Det finns även möjlighet att gå genom en dörr direkt ut till baksidan genom källaren. Bakgården är inhägnad och därför passande för de som har djur. Mängder med olika bärbuskar runt om huset. Finns även en bäck som porlar vackert nedanför.

Gräsklippning, snöskottning och sådant får man sköta själv. Den som hyr ska vara fri från betalningsanmärkningar och ha en ordnad ekonomi. Uthyrningstiden kommer till att börja med vara 6 månader, med stor sannolikhet att det blir förlängt. Mina driftkostnader har varit i snitt 1500 per månad. Kreditupplysning kommer att tas på den som vill hyra. Både diskmaskin och tvättmaskin finns. Vill hyra ut så snart som möjligt.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kramfors