Everöd

Kristianstad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Everöd, Kristianstad

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

20 m2


Beskrivning

Mysig stuga i blått och vitt
Vi erbjuder uthyrning av vår stuga som ligger i Everöd 2 mil söder om Kristianstad. Vi kallar den "grekiska huset". Vitt och blått är temat och vi tycker att den är helt underbar. Stugan ligger i hörnet av vår trädgård. Stugan är på ca 20 kvm och har två sovplatser på ett sovloft, madrassernas bredd är 80 cm, sovloftets bredd är ca 180 cm. Loftet når man via en stege. Ett kök finns också, utrustningen består av en miniugn, 2 kokplattor och ett litet kylskåp med frysfack. Det finns dusch och ett handfat. Vattentoaletten finns i ett utrymme vid sidan av stugan. Behöver ni använda tvättmaskin finns det att tillgå. Tillgång till grill och grillkol finns också. Mobiltäckningen är god, finns behov av mobilt bredband ombesörjer hyresgästen detta. Tv finns ej. Stugan är avsedd för 2 personer. Inga husdjur är tillåtna och det råder rökförbud inne i stugan.
Det finns möjlighet att hyra stugan under längre tid.
Kivik ligger ca 3,5 mil från Everöd, Simrishamn 5,5 mil. Malmö når man på en timme. Badstränder finns i Åhus, ca 20 minuter med bil. Goda bussförbindelser med Kristianstad, en buss i halvtimmen i bägge riktningar.
För mer bilder besök oss på stugknuten.com
Vi har ankomstdag söndagar och avresedag lördagar. Villkoren för uthyrning regleras i ett hyreskontrakt. Betalning sker i förskott.
Vi hyr ut mellan 1:e april och 31:e oktober.
Pris per vecka april-maj och september-oktober 1 500 kr.
Pris per vecka juni-augusti 2 500 kr.
Vid uthyrning på längre tid var vänlig kontakta oss för närmare uppgifter.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kristianstad