Lingonstigen 11

Kristianstad
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Lingonstigen 11, Kristianstad

Hyra:

11500 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

174 m2


Beskrivning

Stor enplansvilla i Åhus uthyres
Nu finns chansen att få hyra ett stort enplanshus på Pallers område i natursköna Åhus. Området präglas av ett lugn som den omkringliggande skogen skänker, samt den härliga grannsämjan som finns i området. Pallers är bebott av många barnfamiljer och i området ligger skolan, dagis samt busshållplats med mycket frekventa bussavgångar till och från Kristianstad som är den närmast liggande största staden. Åhus i sig är starkt förknippat med sin fantastiska strand, och skogsområden samt alla de stora evenemang som utspelas här under sommarhalvåret. Huset ligger sist på gatan med skogen baktill som granne och det finns ingen genomgående trafik förbi huset vilket bidrar till både säkerheten samt ett stort lugn. I och runt omkring Åhus finns det en fantastisk skogsnatur med massvis av promenad, och motionsspår att röra sig i och låta den otroliga havsluften få fylla dig.
Huset innefattas av:
• Fyra stycken sovrum, alla med goda klädförvaringsutrymmen.
• Ett väl tilltaget vardagsrum inklusive matplats placerat i vinkel med stora fönster.
• En väl tilltagen gillestuga med murad öppen spis vilken är godkänd, samt stora panoramafönster för ett härligt ljusinsläpp.
• Tre stycken entréer med nya dörrar.
• Två toaletter varav en med badkar.
• Nyrenoverad dusch samt bastu ligger i anknytning till gillestugan
• Tvättrum med tvättmaskin och väl tilltagna ytor för att kunna hänga och vika tvätten.
Huset har en boyta på 174m² samt en tomtyta på 811m². De senaste 4 åren har det genomgått renoveringar som har inneburit att alla de stora tunga posterna så som tak samt gavelpetsar och allt plåtarbete är bytt. Fjärrvärme in installerat samt vattenavhärdare och självklart är en jordfelsbrytare installerad. Hela framsidan har gjorts trivsam och lättskött genom plattsättning med en stor uteplats och fantastiska detaljer. Baksidan är gräsbelagd med en uteplats i anknytning till kökets in och utgång.

Huset uthyres till par eller familj med två fasta inkomster samt vid kontrakskrivning ska en deposition på 3 månadshyror erläggas. Varken ungdomsgäng eller studenter göre sig besvär att svara på denna annons samt att inackordering ej är tillåten. Rökning kommer ej heller att tillåtas inomhus samt att eventuella husdjur måste diskuteras först innan. Referenser erfordras.
Hyran är satt till 11500 sek/månad (elva tusen femhundra kronor) vilket är kallhyra samt att övriga utgifter tillkommer. Till detta hör el, vatten och avlopp, sophämtning, försäkring m.m. Enligt bankens kalkyl ligger detta på ett snitt av ca 3000kronor/månad och detta är en genomsnittssumma som är utslagen på 12 månader.

Då vi gärna ser att den första kontakten tas via mail vill vi ha ett brev om vilka ni är med personuppgifter samt referenser.

Mvh /

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kristianstad