Möllegatan

Kristianstad
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Möllegatan, Kristianstad


Hyra:

9000 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Charmig villa i Åhus med 3 sovrum
Åhuset är ett fint, nyrenoverat åretruntboende med ljusa rum och charmig innergård! På tomten finns ett klassiskt rött skånetegelhus, ett inglasat sommarrum och en gammal länga bestående av gästrum, gästbadrum och snickarbod. Tillsammans bildar husen en gemytlig och trivsam innergård med gårdskänsla och inbjuder till barnlek, after beach och härliga middagar för stora sällskap!

Det gamla tegelhuset från 1800-talet är på ca 110 kvm och uthyres möblerat. Huset har ett stort platsbyggt nytt kök, stort vardagsrum, badrum och sovrum med dubbelsäng på nedre plan och två rymliga sovrum på övre plan. Totalt finns 6 bäddar i huset. Alla rummen är ljusa och luftiga och hela huset genomgick en renovering under 2014/2015, nytt platsbyggt kök gjordes 2017 och badrummet fräschades upp 2018. Nedre plan har ljudisolerade fönster vilket gör huset väldigt tyst och avslappnande.

Det nya köket är välutrustat och alla vitvaror (induktionshäll, ugn, micro, diskmaskin, kyl, frys) är nya. Det finns även en stor frys i längan och möjlighet för sval förvaring finns i källaren. Tv och WiFi finns. Uterummet har en öppen spis/eldstad och infravärmare för att kunna göra sommarkvällen/höstkvällen så lång som möjlig. Gästbadrummet i längan har tvättmaskin och torktumlare.

Längan byggdes om 2015 och fick ett fint mysigt gästrum på ca 15 kvm med dubbelsäng och bra med golvyta att lägga madrasser på. En familj på 4 sover gott där om man vill ha gäster eller om en tonåring vill få ett avskilt rum. Rummet fungerar även bra som kontor. I samband med ombyggnaden gjordes även ett fullt utrustat gästbadrum på ca 10 kvm.

De tre husen bildar en mysig innergård med rosor, vin, persikor och äppelträd. Utanför köket/ingången finns ett stort härligt trädäck där frukost och lunch kan avnjutas i solen och där man även kan lata sig i eftermiddagssolen. Det finns också ett trädäck i anslutning till uterummet där kvällssolen är skön. Tomten ligger öppet men kombinationen av träd och hus gör att det alltid finns både sol och skugga på innergården under hela dagen.

7st cyklar (4 för vuxna och 3 för barn) samt cykelvagn finns att tillgå. Det är ca 2 min med cykel till golfbana, 5 min till skola / dagis och centrum / mataffär / apotek / restauranger och 12 min till Äspetstranden / skog / naturreservat. Flera lekplatser finns på gångavstånd.

Carport finns med plats för en bil och på uppfarten får ytterligare 3-4 bilar plats. För den som hellre vill ta bussen finns hållplatsen för bussen till Kristianstad ca 300m från huset.

Huset uthyres från och med augusti 2018 till och med april 2019.

Välkomna!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa fler lediga lägenheter i Kristianstad

Rapportera fel