Möllegatan 26, Åhus

Kristianstad
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Möllegatan 26, Åhus, Kristianstad


Hyra:

8500 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

110 m2


Beskrivning

Ljust o charmigt hus i Åhus med fin innergård
Åhuset är ett fint, nyrenoverat 1800-tals hus med ljusa rum och charmig innergård! På tomten finns ett klassiskt rött skånetegelhus, ett inglasat sommarrum och en länga bestående av gästrum, gästbadrum och snickarbod. Tillsammans bildar husen en gemytlig och trivsam skånsk gårdskänsla! Totalt finns 6 sängplatser i huset och ytterligare 2 sängplatser i gästrummet i längan.

Det gamla tegelhuset på 110 kvm har ett stort kök, stort vardagsrum, toalett och sovrum på nedre plan (dubbelsäng) och två rymliga sovrum på övre plan, båda med två sängar var. Totalt finns 6 bäddar i huset. Alla rum är ljusa och luftiga och hela huset genomgick renovering under 2014/2015. Sängarna är nya för året. Nedre plan har ljudisolerade fönster vilket gör huset väldigt tyst och avslappnande.

Längan byggdes om 2015 och fick ett fint mysigt gästrum på ca 15 kvm med dubbelsäng och bra med golvyta att lägga madrasser på. En familj på 4 sover gott där om man vill ha gäster. (Golvmadrasser finns i stora huset). I samband med ombyggnaden gjordes även ett fullt utrustat gästbadrum med dusch på ca 10 kvm.

De tre husen bildar en mysig innergård med rosor, vin, persikor och äppelträd. Utanför köket/ingången finns ett stort härligt trädäck där frukosten kan avnjutas i solen och där kan man också lata sig i eftermiddagssolen. Tomten ligger öppet och i kombination med träd samt husen finns det därför alltid både sol och skugga på innergården under hela dagen.

Huset har allt som behövs för ett trevligt boende. Köket är välutrustat med kyl, spis med keramikhäll, micro och diskmaskin. Frys finns i längan och möjlighet för sval förvaring finns i källaren. Tv, radio och WiFi finns. Uterummet har en öppen spis och infravärmare för att kunna göra vår-/sommar-/höstkvällar så långa som möjlig. Gästbadrummet i längan har en ny tvättmaskin och torktumlare.

Tre cyklar, cykelvagn och två barncykel finns att låna. Det är ca 2 min cykel till golfbana, 5 min till centrum/mataffär/apotek/restauranger och 12 min till Äspetstranden/skog/naturreservat. Flera lekplatser finns på gångavstånd. Bussållplats till Kristinastad finns 300m från huset.

Huset finns tillgängligt från ca aug 8, 2016, till ca april 9, 2017.

Välkommen!

/Henrik

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kristianstad