Västra Vallgatan 3

Kristianstad
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Västra Vallgatan 3, Kristianstad


Hyra:

3500 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

28 m2


Beskrivning

Andrahand uthyrning i 6-12 månader
Nu är det dags att hyra ut min 28 m2 lägenhet som ligger i centrala Kristianstad. Min syrra har bott i lägenheten de senaste två åren men har nu fått en provanställning i huvudstaden. Hon har endast 6 månaders kontrakt där men får förhoppningsvis förlängning. Det är en viss säkerhet att behålla lägenheten under 6-12 månader om hon skulle vantrivas i Stockholm eller inte får förlängt. Lägenheten ägs av Areskoug fastighet och jag har varit i kontakt med de angående en andra hands uthyrning så allting kommer att gå via dem.
Lägenheten är en 1:a med vardagsrum, kök, toalett, dusch samt ett litet sovutrymme. Lägenheten är full möblerat men eftersom jag själv bor i samma trappgång så kan jag eventuellt ta ner några möbler i mitt källarförråd om det önskas.
Hyresavgiften för lägenheten är nästan en gåva men inte avgift då den ligger på intervallet 3000-4000 SEK/månad. Mina krav är att man är skötsam och ansvarsfull. Lägenheten står tom, så tillträde nu!
Låter denna lägenhet intressant som din nästa, så kan ni kontakta mig på telefon 0733544147. Vill du/ni ha mer detaljer om lägenheten så kan jag maila bilder eller så planerar vi en visning.

Mvh.
Gudny Björk Odinsdottir

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kristianstad