Sannagatan 52E

Kristinehamn
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Sannagatan 52E, Kristinehamn


Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

48 m2


Beskrivning

2:a med balkong uthyres
På grund av tillfälligt arbete på annan ort hyr jag ut min 2:a under 6 månader (aug 2016- jan 2017).

Lägenheten ligger på tredje våningen (högst upp) i ett fint område med närhet till både skärgården och centrum. Ingen insyn från andra lägenheter. Hiss saknas.

Lägenheten har ett separat sovrum, ett kök med matbord (och sjöglimt mot Vänern), ett vardagsrum med balkong som vätter mot en grönskande allmäning, och toa med dusch och tvättmaskin. Lägenheten har fått nytt golv och ytskikt i flera rum 2014-2015 och är fräsch.

Uthyres möblerad, dvs med matbord, stolar och husgeråd, soffa, vardagsrumsbord, platt-tv och dvd-spelare, skrivbord, dubbelsäng och garderober. Stor tvättstuga finns i föreningens källare med flera tvättmaskiner, torktumlare och mangel.

Värme, el och vatten ingår i hyran, dock ej internet- eller tv-abonnemang. Skötsamma husdjur är välkomna då jag haft katt.

Skriv och berätta om dig själv, ev. husdjur, arbete/sysselsättning, önskad längd att hyra lägenheten och telefonnummer. Jag kommer kontakta dem som är av intresse. Endast skötsamma personer beaktas.

Vi skriver ett ordentligt andrahandskontrakt och Brf-styrelsen informeras om uthyrningen. En månadshyra i deposition vid kontraktskrivning och kreditupplysning tas.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kristinehamn