Brunnefjällsvägen

Kungälv
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Brunnefjällsvägen, Kungälv

Hyra:

12000 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

83 m2


Beskrivning

Villa vid kusten - 3 rok - minst 1 år
Mysig villa på 83 kvm + 13 kvm biarea i Brunnefjäll, fem km väster om Kärna, uthyres minst ett år. Naturskönt läge vid kusten.

Huset har två sovrum, badrum med toalett, dusch, tvättmaskin och torktumlare, kök och vardagsrum med öppen planlösning och braskamin samt loft ovanför köket. Via vardagsrum och ena sovrummet kommer du ut på stora verandor där du hittar både sol och skugga under hela dagen.

Naturtomt på 1 800 kvm med växthus och möjlighet till odling i pallkragar. Friggebod och ved-/redskapsbod finns på tomten. Hela tomten är inhägnad med staket vilket möjliggör att ha till exempel hund lös i trädgården. Parkering finns för tre bilar, alternativt två bilar och en husvagn/båttrailer.

Till huset hör en båtplats i en havsvik cirka 500 meter från tomten som du som hyresgäst får nyttja. Kostnaden för båtplatsen är inkluderad i hyran.

Området är lugnt och trivsamt med både året runt- och sommarboende grannar. Till havet är det cirka 500 meter och det går mysiga promenadvägar dit. Även skogen är tillgänglig strax utanför huset med härliga skogsstigar och fin bär- och svampplockning. Busshållplats finns vid infarten till Brunnefjällsvägen. Närmaste matbutik samt skola, förskola, bibliotek, bensinstation och pizzeria finns i Kärna centrum dit det är fem km.

Bostaden uthyres möblerad under ett år, från och med 1 november. Hyran är 12 000 kr/mån och avser kallhyra men inkluderar vatten/avlopp och båtplats. Husdjur välkomna. Rökning ej tillåten.

Du som hyr är skötsam, har fast inkomst och inga betalningsanmärkningar samt kan presentera goda referenser. Två månadshyror kommer att tas som deposition.

Välkommen att höra av dig med intresseanmälan via mejl!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv