Herr Arnes Gata 6

Kungälv
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Herr Arnes Gata 6, Kungälv
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

10279 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

74 m2

Våningsplan:

6


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En fräsch och trevlig lägenhet på våning 6 i ett nybyggt hus med hiss i centrala Kungälv blir ledig. Det är en hög standard, parkett i hela lägenheten förutom innanför dörren där det är klinkers. Det är ett helkaklat badrum med comfortvärme på golven och duschväggar i glas. Ljusa väggar gör att du själv kan sätta din prägel på lägenheten. I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt o kallt vatten, individuell mätning sker så är du sparsam sänks dina kostnader annars kan det bli något högre. Tidigare inflyttning önskas. Området:

Herr Arnes gata är ett höghus som byggdes 2009 med bra miljöval hög kvalitet och närhet till stadens utbud av affärer och kultur. Det är endast en kort promenad till stadskärnan.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv