2 Min Från Kungälv Busstation

Kungälv
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: 2 Min Från Kungälv Busstation, Kungälv

Hyra:

4000 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

45 m2


Beskrivning

Liten "lägenhet"/rum i centrala Kungälv
Hej på Dig!
Jag har en tvåplanslägenhet i centrala Kungälv som är belägen endast ca 2-5 min gångpromenad till Kungälvs busstation.
På varje plan finns två sovrum och toalett med dusch. Våningarna kan också användas till ett sovrum med tv-rum. Dessutom finns kök på plan 2 och tvättstuga plan 1. Hela lägenheten är totalrenoverad och i nyskick (klar för ca 1 månad sedan). Det finns även en fantastiskt fin uteplats på ca 20 kvm med kvällssol, som nyttjas fritt av Dig.
Har egentligen inga speciella önskemål av hyresgäst. Men har speciellt goda erfarenheter av gymnasiestudenter mellan 16-20 år som jag hyrde ut till tidigare under fler års tid. Referens finns om så önskas. Som 16 åring kan det vara svårt att flytta hemifrån pga. val av gymnasielinje. Speciellt alla vardagssysslor som handling, rutiner, m.m. Därför kan vi hitta kreativa lösningar för att förenkla vardagen för dem. Tex. veckohandling, rutiner för vardagar och helger mm.
Studenterna flyttade ut i somras, när de tog studenten. Då hade jag bestämt mig för att inte hyra ut igen, men efter över sjumånader månader har jag upptäckt att 120 kvm är för stort att för att bo själv på.
Vi delar endast kök, tvättstuga och entré. Resterande ytor är privata av Dig samt mig, se planlösning.
Söker du ett centralt boende med närhet till gymnasium, buss (grönexpress), ICA Maxi, Västra Gatan m.m. är detta det perfekta boendet.
Deposition på 3 månadshyror, (12 000 eller 24 000: -) erläggs vid kontraktsskrivande samt första hyran vid inflyttning. 4 000 kr/månad och rum har jag satt som ett förslag.

Självklart får Du ett juridiskt riktigt hyreskontrakt (inneboendekontrakt).
Du får hyra en modernt nyrenoverat rum/rummen i min lägenhet, med fantastisk utsikt över Kungälvs centrum. Lägenheten har dessutom nyrenoverat kök med, induktionsspis, diskmaskin och kyl, frys, micro, och ett fullutrustat kök med all köksutrustning som kan tänkas behövas mm.

I hyran ingår värme, normalförbrukning av el, TV-Com Hem basutbud, bredband via Com Hem, Wifi med tillgång till tvättstuga samt kök.
Självklart finns det låst cykelparkering och mopedgarage (extra kostnad av föreningen med ca 100 kr/månad).
Rummen hyrs ut omöblerade. Önskas möblerade rum kan vi diskutera det.
Du som hyr bör inte vara hästallergisk.

Jag söker skötsamma, absolut djurfria (häst är okej), rökfria, hänsynstagande och ansvarstagande hyresgäst utan ekonomiska problem och som bara gillar av att bo på ett bekvämt enkelt sätt centralt i Kungälv.
Självklart är detta ett unikt tillfälle även för företag att hitta veckoboende för anställda mm.
Allt går att lösa!
Lägenheten är samtidigt belägen 2 minuter ifrån Fontins naturreservat som erbjuder svamp, bär samt löprundor med belysning.

Du har ca. 25-35 min med bil till Göteborg centrum. Gästparkering finns, permanent p-plats kan hyras till.
Berätta lite om Dig och varför detta är ett alternativ för att flytta hit och bo här.

Välkommen med Ditt svar!

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv