Myggstad

Kungälv
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Myggstad, Kungälv

Hyra:

4100 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

50 m2


Beskrivning

Stuga på landet uthyres
Kustnära stuga för åretruntboende uthyres. Stugan ligger ca fyra mil norr om Göteborg och drygt en mil söder om Marstrand. Detta är ett mycket vackert område med betade ängar och naturreservat samt en vidsträckt golfbana. Det är också ett populärt område för fågelskådare. Stugan ligger ca 300 meter från havet med en fin badplats drygt 10 minuter bort och goda chanser till båtplats för den som så önskar.

Stugan är av relativt enkel standard, den är vinterisolerad och ca 45-50 m2 stor. Den består av tre rum och ett litet kök. Dusch, toa och tvättmaskin finns. Vatten ingår i hyran men inte elektricitet. Även tv-kanalsutbud och bredband ingår (10 Mbit/sek).

Du som vill bo här ska gärna ha det lantliga i blodet, till exempel gilla hästar/hundar/trädgård/odling eller allmänt friluftsliv. Det är en stor fördel om du är hästintresserad, då jag behöver din hjälp med att fodra och titta till mina hästar, en ridhäst och två shetlandsponnyer, vissa dagar. Vill du ha med egen häst finns stall med lösdrift.

Underhåll av stugan och området runt denna, såsom målning och gräsklippning kommer att ligga på dig som hyresgäst. Det är därför en stor bonus om du är en aktiv person som verkligen gillar denna sorts liv och inte är rädd för att hugga i. Det är ingen nackdel om du är lite äldre, men det viktigaste är att vi trivs med varandra.

Känner du att detta är något för dig så mejla mig och berätta lite om dig själv.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv