Runängsgatan 7B

Kungälv
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Kungälvsbostäder
Adress: Runängsgatan 7B, Kungälv
Hyrdes ut: 2016-09-01


Hyra:

6458 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

54 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

I centrala Ytterby, på Runängsgatan 7 där Folkets Hus tidigare stod, bygger Kungälvsbostäder, Magasinet 3, 28 härliga hyreslägenheter i två flerbostadshus med ljusa fina fasader.
Husen är Svanenmärkta det innebär att husen är utformade för extra låg förbrukning av energi och vatten. Svanen är Nordens officiella miljömärke.
Läget i Ytterby är perfekt för dig som behöver snabba kommunikationer och ändå vill ha nära till havet och naturen. Tåg- och busstation med pendeltrafik åt alla håll ligger inte många steg bort. I närområdet finns köpcentra, förskolor, skolor, bibliotek, vårdcentral och apotek.
Lägenheterna är anpassade för moderna behov, lägenheterna har balkong/uteplats/terass, öppen planlösning, ljusinsläpp från två väderstreck vilket höjer känslan av rymd. Genomgående ekparkett, helkaklade badrum och vitvaror med låg energiförbrukning. Husen är anslutna till fjärrvärmenätet och har individuell mätning av varm- och kallvattnet. Lägenheterna är förberedda för inkoppling av tvätt- och diskmaskin. Tillgång till bredband för TV, internet och IP-telefoni. Innergården har gemensamma grönytor för avkoppling och samvaro. Här finns även gårdshuset med tvättstuga , miljörum, cykelrum och kallförråd till varje lägenhet.Rökförbud. För att tillgodose hyresgästers önskemål om boende i en rökfri omgivning. Råder rökförbud inom lägenheten, husets gemensamma utrymmen, på balkong och uteplats samt inom husets närmiljö. Hyresgästen förbinder sig att rätta sig efter förbudet, såväl för egen del som för de personer hyresgästen ansvarar för.Information

  • Balkong
  • DuschWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv