Solhultsgatan 8

Kungälv
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Kungälvsbostäder
Adress: Solhultsgatan 8, Kungälv
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

9842 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

76 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

TRYGGHETSBOSTÄDER vänder sig till dig som fyllt 70 år eller har en maka/make/sambo som fyllt 70 år. I hyran ingår tillgång till gemensamma lokaler för social gemenskap eller aktiviter. Boendet kommer att ha bemanning två timmar om dagen av en trivselvärd/-värdinna vars uppgift är att vara ett socialt stöd och bistå med hjälp av organisering av gemensamma aktiviteter.

Vänligen notera att inga måltider serveras i gemensamhetslokalen utan denna innebär endast möjlighet för de boende att laga mat och äta tillsammans eller använda för andra aktiviteter.

De flesta lägenheter har en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Alla rum har ekparkett, och badrummen klinker och kakel. De är planerade och dimensionerade för utökad tillgänglighet och på olika sätt anpassade för personer med rörelsehinder. Lägenheterna är förberedda för inkoppling av disk- och tvättmaskin.

Utanför huset finns en trädgård med plats för både avkoppling och aktiviteter: Här finns en boulebana, pergola, konstverk och planteringar.
Det är nära till busshållsplats och service i form vårdcentral och apotek på Nordmannatorget.

Fiberanslutning finns för internet, IP-telefoni och TV-tjänster.

Fastigheten är Svanenmärkt vilket innebär extra låg förbrukning av energi och vatten.
Information

  • Balkong
  • Hiss
  • VarmhyraWebsida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv