Torpegränd 7

Kungälv
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Torpegränd 7, Kungälv
Hyrdes ut: 2017-08-01


Hyra:

9536 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

61 m2

Våningsplan:

5


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Vill du bo i en alldeles ny fräsch taklägenhet högst upp i huset med spännande planlösning och stora fönster med härligt ljusinsläpp. Väggarna är ljusa, vilket brukar passa de flesta och du kan själv sätta din prägel på lägenheten genom din inredningsstil. Askparkett i hela lägenheten och klinker innanför dörren. Badrum med duschväggar i glas, kakel på väggarna och plastmatta på golvet samt tvättmaskin och torktumlare. I köket är det vita köksluckor, vitvaror i vitt samt förberett för diskmaskin. Lägenheten har en härlig takterrass. Du som får ett erbjudande och som tecknar avtal senast vecka 44 har möjlighet att välja mellan tre olika badrum/kökskoncept. I dessa koncept är det olika kulörer på bänkskivorna och kaklet i köket, samt kaklet på väggarna och plastmattan på golvet i badrummet. I lägenheten är det individuell mätning av varmt och kallt vatten. Du betalar för din egen förbrukning. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre. Området:

I Kvarteret Kronan bor du centralt i den nya stadsdelen Kongahälla i Kungälv. Det kommer totalt bli 900 lägenheter i området. Du är inte beroende av bil då du har nära till både service och kommunikationer. I området kommer Kungälvs nya shoppingcenter ligga ”Kongahälla shopping” med 35 000 kvm shopping och restaurangyta som beräknas vara klart våren 2019. I direkt anslutning till området kommer Kungälvs nya resecentrum ligga, klart årsskiftet 2017/2018. Vill du ändå ha bil finns det boendeparkeringskort att köpa via Kungälvs kommun. Som hyresgäst hos Förbo kommer du kunna ansluta dig till områdets bilpool och får ett års gratis medlemskap.

Hos Förbo i Kvarteret Kronan bor du i moderna lägenheter med öppen planlösning och minst en balkong, balkongernas storlek varierar i storlek. Högst upp i husen ligger våra fina taklägenheter med takterrasser. Här har du fin utsikt över området och sol stora delar av dagen. I ett av husen kommer områdets förskola ligga med tre avdelningar. Gården är till viss del avsedd för förskolans elever. Husen ligger i direkt anslutning till Bäckparken där ån slingrar sig fram och du har möjlighet att sitta och koppla av när du vill gå ut från din lägenhet och fina balkong/terrass. Då stadsdelen just nu håller på att byggas händer det mycket och du får räkna med att det tidvis kommer vara visst buller då andra hus håller på att byggas. Det kommer också ske omläggningar i trafik och gångstråk under byggtiden.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv