Ytterbyvägen 51

Kungälv
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ytterbyvägen 51, Kungälv
Hyrdes ut: 2017-02-01


Hyra:

6597 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

40 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

Ett rum och sovalkov plan tre med balkong i de nya Kvarnkullen. En välplanerad lägenhet, standarden är hög med parkett i hela lägenheten förutom direkt innanför dörren i hallen där det är klinkers. I köket är det vita skåpsluckor, grå bänkskiva och stänkskydd. Vita kakelplattor med en fondvägg och våtrumsmatta i badrummet. Tvättmaskin och torktumlare är standard i lägenheten med en bra arbetsbänk, duschhörna med draperi. Väggarna är målade ljust för att du själv ska kunna påverka rummet med dina egna textilier och möbler.

I hyran ingår en beräknad förbrukning av varmt och kallt vatten, individuell mätning sker så är du sparsam sänks dina kostnader annars kan det bli något högre.

Om du tecknar avtal på en lägenhet innan 2 maj har du möjlighet att välja kulör på fondvägg i badrummet samt stänkskydd i köket. Du kan välja mellan två olika val, Modern eller Klassisk.

Området:

Kvarnkullen är ett område med 51 lägenheter avsedda och planerade för dig som är 70 år eller äldre. Området består av två huskroppar med vardera tre våningar och naturligtvis finns här hiss.

Husens utformning har fått inspiration från vingarna på kvarnen. En länk mellan de två huskropparna är orangeriet, en samlingslokal, den är möblerad, har ett pentry och toalett. Här tror vi att du kan sitta ner och samtala med dina grannar, kanske spela lite kort eller bara sitta ner och ta det lugnt och filosofera.

Från Kvarnkullen går en promenadväg till Kungälvs centrum. Från centrum är det bra kommunikationer med expressbussar till Göteborg om du känner för att besöka storstan.Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungälv