Bockekullevägen 23

Kungsbacka
Lägenhet: 5 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Bockekullevägen 23, Kungsbacka


Hyra:

12000 kr

Antal rum:

5 RoK

Boyta:

120 m2


Beskrivning

Hus i mysiga Kullavik för långtidsuthyrning
Charmig trävilla i klassisk stil från 1900-talets början uthyres nu för en längre period (minst ett år). Belägen i Kullavik med en cirka 10 minuters promenad från Kullavik centrum där man hittar affärer, skola och busshållplats. 10 minuters cykelfärd från Kyviks hamn och strand. Båtplats finnes och kan hyras för en mindre avgift. Fastigheten ligger privat belägen längst in på vägen i ett lugnt villaområde.

Husets undervåning har kök med full vitvaruutrustning. Matsalsutrymme i inglasat alkov. Vardagsrum och ännu ett allrum i anslutning till detta. Toalett på nedre plan med dusch. Tvättmaskin finnes. Ovanvåning med två sovrum. Tv och DVD-spelare. Möjlighet till bredband för den som önskar.

Uppvärmning med luftvärmepump, elelement och kamin. Kommunalt vatten. Kostnad för el och vatten samt ved, vid behov, tillkommer.

Stor, lummig trädgård med fruktträd och stentrappa upp till utkiksplats. Tomtarea på ca 1000 kvm.

Huset kommer att genomgå en mindre renovering under sensommar/höst varför inga bilder just nu finns tillgängliga. Då huset är äldre och alltså inte i nyskick är en hyresgäst med intresse för diverse pyssel samt trädgårdsarbete önskvärt. Hyran kan reduceras vid rätt hyresgäst som kan tänka sig att ta ett större ansvar för detta.

Visning kommer att ske kontinuerligt under sensommar och höst med inflytt under hösten (oktober-november, datum flexibelt). Bilder finns ej tillgängliga före renoveringen klarställts (september månad) men visning kan ske före detta datum för den som önskar.

Kontakta mig för mer information.

Fredrika Schill

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungsbacka