Ölmanäs Ringväg 674

Kungsbacka
Lägenhet: 6 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Ölmanäs Ringväg 674, Kungsbacka


Hyra:

18400 kr

Antal rum:

6 RoK

Boyta:

160 m2


Beskrivning

Villa nära havet i Åsa
3-årig friliggande villa nära havet i centrala Åsa, Kungsbacka kommun.
5-10 minuter gångavstånd ner till havet/stränderna. Boarea 160 kvadrat meter, 2 våningar med totalt 6 rum, varav 2 badrum och 4 sovrum, öppen lösning mellan vardagsrum och kök. Balkong i 2:a våningen, 100 kvadrat meter trädäck runt huset, totalt 1000 kvadrat meter tomt. Carport och förråd fins. Hyrs ut möblerad.

Planlösning-
Hallen välkomnas med mörkgrå klinkers, infällda spotlights och avhängningsmöjlighet. I anslutning finner vi ett helkaklat badrum med wc, handfat med kommod, samt snygg modern kombinationsdush med både takdush och handdush for maximal flexibilitet. Infällda spotlights i tak och handukstork.

Från hallen kliver man in i ett barkök med blickfång in i vardagsrummet. Inredning är modern från Ballingslöv med vita skåpsluckor, mörkgrå laminatbänkskiva samt rostfria vitvaror. Samtliga vitvaror är från Miele och består av kyl och frys i fullhöjd, inbyggd varmluftsugn och mikro i arbetshöjd, induktionshäll, diskmaskin samt frihängande fläkt. I taket er det infällda spotlights.
Allt av köksredskap finns tillgängligt.

Från köket kommer man in i tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare från Miele. Handdukar fins. I anslutning till köket finns också ett rum med parkett på golvet, ljusa väggar och fönster ut mot trädgården. Här fins en utslagsbar soffa som blir dubbelsäng, fins även skåp tillgängligt.

Vardagsrummet er stort och luftigt med stora fönsterpartier ut mot trädgården samt högt belägna fönster som ger ett vackert ljusinsläpp. Här finns det en god rymlig soffgrupp med 46 tum vägg tv och dvd spelare. Matbord och öppen spis som eldas med spisbränsle fins tillgängligt for mysfaktor. Utgång till trädäcket i väster finns. Utemöbler fins också tillgängligt.

Fån hallen leder en trappa upp till övervåningens allrum. Här fins utgång till balkong med utomhusmöbler i västerläge och en mindre tv stuga med soffgrupp, 32 tum tv och bord.

Till höger i allrummet ligger ett större sovrum med egen klädkammare. Tillgängligt fins garderobsplats och walking closet, även 1,80m Carpe Diem säng. Övervåningens övriga sovrum ligger vägg i vägg och speglar varandra. Ljust och fint med parkett på golv. Ett av barnrummen har stor säng med skrivbord. Det andra har en spjälsäng. Garderob plats fins tillgängligt i båda rummen. Det fins kuddar och täcken i alla sängar.

Badrummet på övervåningen er helkaklat med stora vita kakelplattor samt grått klinkers på golvet. Som på bottenplanet er det här en kombinationsduch. Wc, handfat med kommod, spegelskåp samt handdukstork och vackert badkar från Westerbergs. Spotlights i taket och elgolv värme höger trevnadskänslan.

Villan hyrs ut med Kallhyra.

15 minuter bilfärd till Kungsbacka centrum och 35 minuter till centrala Göteborg. Direkttåg till och från Göteborg fins 1,5 km från huset.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Kungsbacka