Suellsgatan 11

Landskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Suellsgatan 11, Landskrona


Hyra:

6118 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

3:a Landskrona nära Hbg, Lund o Malmö
Rymlig trea på första våningen i centrala Landskrona. Gångavstånd till havet, centrum och 5-10 min med cykel till stationen med goda förbindelser med Helsingborg, Lund och Malmö. Fastigheten byggd i början av förra sekelskiftet, men totalrenoverad i slutet av 1980-talet. Du kommer in i en hall med klädkammare och badrum med dusch rakt fram. Till vänster kommer du till det mycket rymliga köket och vidare in till ett sovrum. Genomgående laminatgolv.
Från hallen kommer du till höger in i vardagsrummet med gammal stavparkett med "flammig patina" och innanför ytterligare ett sovrum. Sovrummen ligger helt åtskilda från varandra. Com Hem kabel-TV och bredband (3 hål i väggen). Ingen balkong men liten inhägnad trädgård på baksidan med låsbart cykelskjul. Tvättstuga och förråd i källaren.
Ledig 2016-06-01. Månadshyra 6118 kr.
Sökande måste vara rökfri och det är ett plus om du inte har husdjur.
Deposition och/eller borgensman kan krävas.

Svara med en intresseanmälan och bifoga NAMN, ADRESS, TEL NR och PERSONNUMMER. Referensperson (hyresvärd eller arbetsgivare) med namn och telefonnummer. Berätta lite om dig själv, hur din familjesituation ser ut (hur många i hushållet) och hur du får din inkomst samt hur stor den är per år.

Torsten Bengtsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landskrona