Suellsgatan 11

Landskrona
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Suellsgatan 11, Landskrona


Hyra:

6418 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

78 m2


Beskrivning

3:a Landskrona nära Helsingborg och Lund
Rymlig nymålad trea på första våningen i centrala Landskrona. Gångavstånd till havet, centrum och 5-10 minuter med cykel till stationen med goda förbindelser till Helsingborg, Lund och Malmö. Fastigheten byggd under förra sekelskiftet, men totalrenoverad i slutet av 1980-talet.
Du kommer in i en hall med liten klädkammare och badrum med dusch rakt fram. Till vänster kommer du till det mycket rymliga köket med stora fönster och vidare in till ett sovrum. Genomgående laminatgolv.
Från hallen kommer du till höger in i vardagsrummet med stavparkett med "flammig patina" och innanför ytterligare ett sovrum. Sovrummen ligger helt åtskilda från varandra. Com Hem kabel-TV och bredband (3 hål i väggen). Ingen balkong men liten inhägnad trädgård på baksidan med låsbart cykelrum. Tvättstuga och förråd i källaren.
Ledig 2016-10-01 alltså ganska omgående.
Hyra 6418/mån.
Sökande måste vara rökfri och det är ett plus om du inte har några husdjur.
Deposition och/eller borgensman kan krävas.

Svara med en intresseanmälan och bifoga NAMN, ADRESS, TELEFONNUMMER och PERSONNUMMER. Referensperson (hyresvärd eller arbetsgivare) med namn och telefonnummer. Berätta om dig själv, hur din familjesituation ser ut (hur många i hushållet) och hur du får din inkomst, samt hur stor den är per år.
OBS! Viktigt att du svarar med en fyllig intresseanmälan. "ring mig" eller "behöver lägenhet" har ingen chans att komma till lägenhetsvisning. Någon annan lägenhet finns idag inte ledig för uthyrning.

Torsten Bengtsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landskrona