Tränggatan 28

Landskrona
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tränggatan 28, Landskrona


Hyra:

6020 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

64 m2


Beskrivning

Helt nyrenoverad tvåa på väster. Helt i vitt
Helt totalrenoverad tvåa på första våningen på väster i Landskrona. Gångavstånd till havet, centrum och 5-10 min med cykel till stationen med goda förbindelser till Helsingborg, Lund och Malmö. Fastigheten byggd på 50-talet. Du kommer via dubbla dörrar in i en hall med klädkammare och badrum med dusch rakt fram. Till vänster ett rymligt vardagsrum med två fönster mot gatan. Till höger det nya köket med fönster mot trädgården och bredvid sovrummet med garderob och balkong i s/ö läge mot trädgården. Com Hem kabel-TV och Bredband (3 hål i väggen). På baksidan inhägnad trädgård med gräsmatta. Tvättstuga och förråd i källaren.
Ledig 2016-06-01. Månadshyra 6020.
Sökande måste vara helt rökfri. Någon rökning i lägenheten tolereras inte. Det är ett plus om du inte har husdjur.

Svara med intresseanmälan och bifoga namn, adress, TELEFONNUMMER, personnummer och namn på referensperson med telefonnummer. Berätta lite om dig själv, hur din familjesituation ser ut (hur många personer) och hur du får din inkomst och hur stor den är per år. Inga betalningsanmärkningar.
Deposition och/eller borgensman kan krävas.

Observera! Viktigt att du fyller i intresseanmälan ordentligt för att få en chans att komma till visning, vilket inte alla får. Vi ringer inte upp någon för att få kompletterande information. Skriv inte bara "vi har god ekonomi"! I och med att du svarar på annonsen godtager du också att vi tar en upplysning på dig när vi närmar oss kontraktskrivande.

Torsten Bengtsson

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landskrona