Anna-lisas Gård 36

Landvetter
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 36, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-03-01

Hyra:

13017 kr

Antal rum:

4 RoK

Boyta:

120 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig etagelägenhet med balkong i det nya området Anna-lisas gård som stod klart 2014. Huset är på 3 våningar med hiss. Lägenheten har öppen planlösning. I entréplan ligger kök och vardagsrum i ett samt sovrum, badrum och klädkammare. På övre plan finns ett allrum, två sovrum och badrum. Det är parkettgolv i hela lägenheten förutom vid entrén som är klinkers. Badrum med duschväggar i glas samt kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre. Om du slösar blir de lite högre. Lägenheten är tillgänglig för tidigare inflyttning. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter