Anna-lisas Gård 11

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 11, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-07-01

Hyra:

9092 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet med balkong på Anna-Lisas gård finns nu ledig. Huset är på 3 våningar med hiss byggdes 2014. Lägenheten har öppen planlösning. I köket som har vita luckor och vitt stänkskydd finns det diskmaskin. Parkett i hela lägenheten förutom vid entrén där det ligger klinker. En praktisk klädkammare finns. Badrum med duschväggar i glas och kakel på väggarna samt plastmatta på golvet. Du har din egen tvättpelare i lägenheten. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre. Om du slösar blir de lite högre. Lägenheten är tillgänglig redan från den 1/6 Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter