Anna-lisas Gård 4

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 4, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-09-01

Hyra:

9237 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 3:a ledig på härliga Anna-Lisas gård som stod klart 2014. Lägenheten ligger i markplan och har egen uteplats. I hela lägenheten ligger det ekparkett förutom innanför entrédörren där det är grått klinker. Genomgående vita väggar. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Köket har vita luckor och diskmaskin. I badrummet är det helkaklat i vitt med plastmatta på golvet. Tvättmaskin och torktumlare är standard. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter