Anna-lisas Gård 28

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 28, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-11-01

Hyra:

9114 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

70 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet med uteplats i sydväst i det nya området Anna-Lisas gård som stod klart 2014. Lägenheten har öppen planlösning och genomgående vita väggar. Vid entrén är det klinkergolv men resterande golv i lägenheten är ljus ekparkett. I köket är det vita blanka luckor och grå bänkskiva samt diskmaskin. En praktisk klädkammare finns för god förvaring eller extrarum. Badrummet är kaklat och har dusch med glasväggar samt blå plastmatta. Tvättmaskin och torktumlare finns i badrummet. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre, om du slösar blir de lite högre. Tidigare inflyttning är möjligt redan till den 1/8. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter