Anna-lisas Gård 21

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 21, Landvetter
Hyrdes ut: 2015-08-01

Hyra:

7920 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

60 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet med uteplats är ledig på Anna-Lisas Gård. Lägenheten har öppen planlösning. Parkett i hela lägenheten förutom vid entrén som är klinkers. Badrum med duschväggar i glas och kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Det finns många skruvhål i väggarna men dessa skall åtgärdas. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre, annars blir det lite högre. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter