Anna-lisas Gård 16, Landvetter

Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 16, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-07-01
Hyra:

9018 kr

Antal rum:

3 RoK


Boyta:

70 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:

En trevlig lägenhet med balkong i västerläge i det nya området Anna-Lisas gård som blev klart 2014. Huset är på 3 våningar med hiss. Lägenheten har öppen planlösning. I köket finns det diskmaskin. Parkett i hela lägenheten förutom vid entrén där det ligger klinker. Det finns en praktisk klädkammare. Badrummet har duschväggar i glas och kakel på väggarna samt plastmatta på golvet. Du har bekvämligheter som egen tvättmaskin och torktumlare i badrummet. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre. Om du slösar blir de lite högre.

Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.


Visa alla lediga lägenheter i Landvetter