Anna-lisas Gård 41

Landvetter
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Anna-lisas Gård 41, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-01-01

Hyra:

6861 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

48 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet med balkong i det nya området Anna-lisas gård. Huset är på 2 våningar med hiss. Lägenheten har öppen planlösning. Parkett i hela lägenheten förutom vid entrén som är klinkers. En praktisk klädkammare. Badrum med duschväggar i glas kakel på väggarna och plastmatta på golvet. Nuvarande hyresgäst har lagt trall på balkongen. Denna kan överlåtas till ny hyresgäst eller tas bort av nuvarande hyresgäst. Du kommer att betala din egen förbrukning av varmt och kallt vatten. I hyran ingår en beräknad förbrukning. Är du sparsam blir dina kostnader lägre, annars blir det lite högre. Tidigare inflyttning är möjligt från den 1/12. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter