Brattåsvägen 15

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Brattåsvägen 15, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

6417 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

71 m2

Våningsplan:

3


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en 3:a ledig på Brattåsvägen 15 som redan genomgått fasadrenoveringen. Lägenheten är i äldre skick och behöver målas/tapetseras om men du kan få den precis som du vill med hjälp av vårt koncept Personliga hem. Badrummet har våtrumsmatta på väggar och plastmatta på golvet. Tvättmaskinen tillhör ej lägenheten. Handfatet kommer bytas ut. I hallen är det gula tapeter med bård vid tak samt ljus plastmatta. Köket har äldre vita luckor, spis med plattor och en nyare kyl/frys. Äldre tapet och plastmatta även i köket. De båda sovrummen har blommiga tapeter och brun plastmatta. I vardagsrummet är det en parkettmönstrad plastmatta och ljus tapet med blommor. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill måla/tapetsera om. När du vill göra detta gör du en beställning hos oss. Vad den nya hyran då blir ser du i vår prislista. Väljer du ha lägenheten som den är avgår 180 kronor i rabatt per månad. Tidigare inflyttning till den 1/4 är möjlig. Området genomgår fasadrenoveringar under ett par år framåt. Området:

Brattåsvägen ligger mitt i Landvetter centrum med bra kommunikationer. Det finns ett nytt resecentrum och ett kulturhus är under uppförande. I centrum finns två stora matkedjor och en hel del småaffärer.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter