Brattåsvägen 24

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Brattåsvägen 24, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-10-01


Hyra:

5813 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

72 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns en välvårdad 3:a ledig på Brattåsvägen med balkong mot gården. Badrummet är renoverat och har badkar. Det är förberett för en eventuell tvättmaskin. Hallen har ljusblå tapeter och en korkmönstrad plastmatta. I sovrummen är det plastmattor och ljusa tapeter. I det ena sovrummet är det blått mönster och blå bård. Vardagsrummet har en parkettmönstrad plastmatta, ljusa väggar och en fransk balkong. I köket, som har samma golv som i hallen, är det aprikosfärgade väggar med bård, vita skåpsluckor och bänkskiva i björk. Nuvarande fläkt är ej godkänd och kommer plockas bort vid renoveringen som sker på Brattåsvägen just nu. Denna fastighet kommer renoveras efter semestern. Det är bl. a fasad, trapphus och ventilationssystem som kommer att bytas ut/renoveras. I området finns hus som redan genomgått renoveringen så man kan se hur det kommer att se ut. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera om/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. I vår prislista kan du se vad den nya månadskostnaden då blir. Väljer du att ta lägenheten som den är så avgår 181 krnor i månaden på hyran. Området:

Brattåsvägen ligger mitt i Landvetter centrum med bra kommunikationer. Det finns ett nytt resecentrum och ett kulturhus är under uppförande. I centrum finns två stora matkedjor och en hel del småaffärer.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter