Byvägen 60

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Byvägen 60, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-06-01


Hyra:

4737 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

58 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en ledig 2:a på Byvägen. Lägenheten är i äldre originalskick men genom att använda dig av vårt koncept personliga hem så kan du få den precis i egen smak. En ny hällspis med varmluftsugn kommer sättas in. Du får 132 kronor i rabatt på hyran för att du själv skall kunna bestämma om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning till oss. Vad den nya hyran då blir kan du se i vår prislista under personliga hem/om du vill beställa. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyror är under förhandling. Lägenheten kan bli tillgänglig redan från den 1/4 enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Området:

Byvägen är ett trevligt område med tvåvåningslägenheter söder om Landvetter centrum. Stort fritidsutbud och nödvändig service inom gångavstånd i Landvetter centrum.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter