Ledsängsvägen 8

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Ledsängsvägen 8, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-05-01


Hyra:

6060 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

69 m2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu finns det en trevlig hörnlägenhet med uteplats ledig för dig som kan flytta in med kort varsel. I lummigt och lungt område med närhet till Landvetter centrum ligger denna lägenheten. I badrummet är det kaklat i duschhörnan men annars våtrumsmålad väv. Det ligger plastmattor i hall, kök och bägge sovrummen men i vardagsrummet är det parkettgolv. Det är äldre tapeter på väggarna så du kan använda dig av Personliga hem för att skapa din drömlägenhet. Kallhyra betyder att kostnad för värme, vatten och el tillkommer. Du får rabatt på hyra för att du själv ska kunna välja om och när lägenheten ska målas/tapetseras. När du vill måla eller tapetsera gör du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Väljer du att ta lägenheten som den är avgår 181 kronor per månad i rabatt.
Området:

Endast en kort promenad  från Landvetter centrum mitt i villaområdet ligger Amiralens äng. Det är ett litet trivsamt barnvänligt område.


Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter