Lundtjärnsvägen 2E

Landvetter
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Lundtjärnsvägen 2E, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-11-01


Hyra:

6241 kr

Antal rum:

3 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu är en av de populära BoKlok lägenheterna i Landvetter ledig. Lägenheten är välplanerad och har öppen planlösning. Det är parkettgolv i alla rum. Badrummet är kaklat med plastmatta, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Köket har luckor i bok. Det är ljusa väggar i alla rum. De går i grönt i det ena sovrummet och beige i hall och vardagsrum. I det ena sovrummet finns en inställd garderob som nuvarande hyresgäst tar bort om ny hyresgäst inte vill ha den kvar. Lägenheten har en praktisk klädkammare och fasta garderober i ett sovrum för bra förvaring. Området:

Önneröd erbjuder en lantlig idyll, med bondgårdar och natur i direkt närhet. Tryggt och harmoniskt för såväl barnfamiljer som äldre. På Anna-Lisas gård kan du odla dina intressen och det finns ett växthus på gården.

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter