Norra Stommen 174

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 174, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-02-01


Hyra:

5867 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

2


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:En trevlig lägenhet i populära Stommen från 1969 med parkett och klinkers i hall. Badrummet är kaklat i duschdelen och har aprikos plastmatta. Skåpet är hyresgästens egen men lämnas kvar. I köket som har röd vägg är det vita skåpsluckor och grå bänksskiva. Vitt stänkskydd ovanför diskbänken, diskmaskin och kolfilterfläkt samt linoelummatta på golvet. I sovrum och vardagsrum är det parkettgolv och tapeterna är lite skavda. Vardagsrummet har svarta tapeter med vit fondvägg. Du får 132 kronor i rabatt på månadshyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. Om du vill ha ommålat eller -tapetserat lämnar du en beställning till oss. I vår prislista ser du vad månadskostnaden blir. Hyran som anges är 2015 års hyresnivå. 2016 års hyran är under förhandling. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter