Norra Stommen 284

Landvetter
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 284, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

5329 kr

Antal rum:

2 RoK

Boyta:

63 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Ledig lägenhet med uteplats i populära Stommen finns nu att söka. Lägenheten har plastmattor i alla rum. I hallen möts du av en hjärtlig tapet i rött. Vardagsrummet har en gråmålad strukturtapet. Kökluckorna är släta, vita med handtag i björk. Väggarna är vita med en blå/vitrandig fondvägg. Bakom diskbänken finns en stänkskyddstapet med plexiglasskiva. Nyare hällspis med varmluftsugn men äldre kyl/frys. I badrummet är det kaklat vid badkaret och annars vitmålad väv. I sovrummet är tapeten mörkare beige. Uteplatsen har en fin trätrall och vi ser gärna att du som söker lägenheten har trädgårdsintresse och vill göra din uteplats till ett extra litet sommarrum. I denna lägenheten har du möjligheter att använda vårt fina koncept Personliga Hem. Tidigare inflyttning per den 1/1 är möjlig enligt överenskommelse med nuvarande hyresgäst. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter