Norra Stommen 159

Landvetter
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 159, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-04-01


Hyra:

4750 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

53 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Nu har vi en 1:a med uteplats ledig på Norra Stommen. Vi ser gärna att du som söker lägenheten tycker om trädgårdsarbete. Lägenheten har en öppen planlösning, vita väggar och plastmattor i alla rum. I köket är det en mönstrad fondvägg, vita skåpsluckor och nyare vitvaror. Badrummet har grått klinkergolv och halvkaklade väggar i grått och vitt. Fastän det gjorts tillval på tapeter i lägenheten får du ändå rabatt på hyran med 100 kronor i månaden. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling.
Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter