Norra Stommen 158

Landvetter
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Hyresvärd: Förbo
Adress: Norra Stommen 158, Landvetter
Hyrdes ut: 2016-03-01


Hyra:

4027 kr

Antal rum:

1 RoK

Boyta:

45 m2

Våningsplan:

1


Hyresvärdens beskrivning

Lägenheten:Med snabb inflyttning finns nu en liten lägenhet i markplan med uteplats på populära Stommen. Du som söker lägenheten bör ha ett intresse för att ta hand om en liten trädgård/uteplats. Lägenheten är i äldre skick och behöver målas/tapetsera om. Den kan bli precis som du vill ha den eftersom inga tillval eller standardhöjande åtgärder gjorts. Titta på vår sida om Personliga hem och bli inspirerad. Rampen på uteplatsen kommer tas bort av kommunen och bänkbelysningen i köket kommer återställas. Du får rabatt på hyran för att du själv skall kunna välja om och när du vill tapetsera/måla om. När du vill göra detta lägger du en beställning hos oss. Vad den nya månadskostanden då blir ser du i vår prislista. Väljer du att ta lägenheten som den är eller göra arbetet själv får du en rabatt på 100 kronor i månaden. Angiven hyra är för 2015. 2016 års hyra är under förhandling. Området:

Stommen är ett trivsamt radhusområde med både hyresrätter och äganderätter. Området är helt bilfritt. Samfälligheten har bastu och samlingslokaler som alla har tillgång till. Det är kort gångavstånd till Landvetter centrum där det finns affärer, restauranger och bibliotek. Ett nytt fint resecentrum och kulturhus har invigts de senaste åren. Det är bra kommunikationer till Göteborg och det är nära till Landvetter flygplats.   

Området:Hos oss kan du som bor i en lägenhet som är äldre än 12 år påverka både lägenhetens inredning och hyresnivå. Du får en rabatt på hyran så att du själv kan bestämma när och om det ska målas eller tapetseras. Dessutom har du möjlighet att förändra ditt boende genom att t.ex. byta köksluckor, skaffa diskmaskin eller lägga in ekparkett. Vi kallar det Personliga hem.
Läs mer om Personliga hem


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Landvetter